Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Boulogne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Boulogne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Boulogne mini-gids

Autoverhuur Boulogne
Autohuur Boulogne

Boulogne-sur-Mer is gelegen in het noordwesten van Frankrijk op het Engels Kanaal.Boulogne-sur-Mer ligt op 30 kilometer ten zuidwesten van Calais, en heeft veerverbindingen Dover naar Engeland.   Het is gelegen in Nord-Pas-de Calais, en is een van de belangrijkste vissershaven van Frankrijk havens, evenals een belangrijke havenstad. We wonen ca. 45.000 inwoners, 93.000 van de voorsteden.

In de Romeinse tijd was de stad een belangrijke plaats op de kruising Britannia, ook bekend als Gesoriacum, later als Bononia. Keizer Claudius gebruikt de stad als uitvalsbasis toen hij Groot-Brittannië binnenvielen in 43 jaar De stad behoorde tot de Bourgogne 1419 tot 1977, en later Frans. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd de stad de belangrijkste aanvoerhaven voor de Britse troepen in Frankrijk. Tijdens de bezetting 1940 tot 1944 de stad werd blootgesteld aan honderden luchtaanvallen, die bijzonder hard over de nieuwere buitenwijken. De stad van de oudste wijk, Haute Ville, omgeven door muren uit de jaren na 1200. Het nieuwere gedeelte van de stad, Basse Ville, gelegen in de haven.

Lille luchthaven ligt op ongeveer 105 km van het centrum van Boulogne-sur-Mer.