Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Caen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Caen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Caen mini-gids

Autoverhuur Caen
Autohuur Caen

Caen is gelegen in het noorden van Frankrijk in Basse-Normandie.De stad is de hoofdstad van departement Calvados, gelegen aan de rivier de Orne, 15 kilometer van het Engels Kanaal. Ca. 120.000 inwoners wonen in Caen. De poort is aangesloten op het kanaal via een vaargeul in Ouistreham. Vanaf hier de boot naar het Britse Portsmouth.

Caen is misschien het best bekend als de geboorteplaats van Willem de Veroveraar. Hij stichtte de stad in 1066, en kreeg een financiële impuls toen hij Engeland veroverd. In 1204, de stad op de handen van de Franse koning. Tijdens de revolutie was een van Caen Girondijnen belangrijke steunpunten. Caen was gebombardeerd en gedeeltelijk verwoest door de geallieerden in 1944, toen het werd de centrale aan de operatie Overlord. De Caen Memorial Museum is gevestigd, een vrede die het museum   gewijd aan D-Day.Dus is ook de invasiestranden van Arromanches en de Amerikaanse begraafplaats net buiten Caen. Art Museum   Caen heeft werken van beroemde schilders als Rubens, Rembrandt en Monet, onder andereWillem de Veroveraar is begraven in Saint-Etienne kerk uit de 1300s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Caen, zeven kilometer buiten het centrum.