Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Castres

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Castres zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Castres mini-gids

Autoverhuur Castres
Autohuur Castres

Castres is een stad in Zuid-Frankrijk in het departement Tarn.Het ligt op 72 km ten oosten van Toulouse aan de rivier de Agout. Ca. 46.000 mensen wonen in Castres, ligt 172 meter boven de zeespiegel.

De stad is misschien het best bekend als de Franse socialistische leider Jean Jaurès woonplaats. Een museum was aan hem gewijd in 1988. In het centrum, de Place Jean-Jaurès, de kerk van Notre-Dame de la Plata uit 1700, en de kathedraal van St.-Benoît uit 1677. De kathedraal tuinen zijn ontworpen door Le Nôtre, die ook het park van Versailles. De stad heeft ook een Goya museum, vernoemd naar de Spaanse schilder Francisco Goya. Dit museum heeft de grootste collectie schilderijen van Spaanse in Frankrijk, en bevat werken van Velazquez en Zurbaran. Het museum opende in 1840 en heeft ongeveer. 28.000 bezoekers per jaar.   Castres organiseert jaarlijks een korte film festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Mazamet Airport, gelegen ca. zeven kilometer ten zuidoosten van Castres.