Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chambery

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chambery zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chambery mini-gids

Autoverhuur Chambery
Autohuur Chambery

Chambery is een stad in het oosten van Frankrijk, 45 mijl ten noorden van Grenoble en 13 km ten zuiden van Aix-les-Bains.Chambery is de historische hoofdstad van het departement Savoie. 56.000 mensen wonen in het centrum van de stad, met in totaal 114.000 voorsteden.

Chambery eerst in 1029 beschreven als Camberiacum. De stad groeide rond het kasteel Chateau de Chambery, die werd opgericht in 1232. Het kasteel werd tot de aansluitende wegen Bourgogne, Zwitserland en Italië te bewaken. Het kasteel werd uitgebreid in 1400 de residentie van de Savoia familie. Vandaag de dag rondleidingen gegeven en concerten hier. In 1860, Chambery kwam onder Franse overheersing. Chambery is een centrum van handel en is gelegen op twee kilometer van de kust “Les Charmettes, die bekend is uit de tijd van de filosoof Rousseau. Camberys meest beroemde bezienswaardigheid is   de olifant fontein, de Fontaine des Elephants, uit 1838.Het werd gebouwd ter ere van Benoit de Boignes verwezenlijkingen in India. Het is ook een klooster in Hautecombe van 1135 in de stad.

Luchthaven Chambery is minder dan een kilometer van het centrum.