Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cherbourg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cherbourg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cherbourg mini-gids

Autoverhuur Cherbourg
Autohuur Cherbourg

Cherbourg-Octeville is een stad in Normandië in het noorden van Frankrijk. De stad ligt ten noordwesten van Caen in het departement Manche, aan de noordkust van het schiereiland Cotentin. Ca. 41.000 inwoners wonen in de stad. Cherbourg-Octeville is een stad en heeft een 3,7 kilometer lange golfbreker dat de drukke haven beschermt. Vanaf hier zijn er veerverbindingen naar Southampton, Engeland.

De steden van Cherbourg Octeville en werden samengevoegd in 2000. Cherbourg is misschien het best bekend als een zeehaven. Titanic had zijn eerste aanloophaven in de stad na het vertrek uit Southampton, Engeland. Reeds in de Louis de 14e tijd was het een oorlog bouwde de haven van Cherbourg. Het werd voltooid in 1858, maar werd vernietigd in 1944. Cherbourg is waarschijnlijk de stad die de Romeinen Coriallum genoemd. De stad heeft bezienswaardigheden zoals de kerktoren van St. Martin’s Kerk in Octeville, en sculpturen in basiliek van de stad. Een klooster vanaf 1145 is onder restauratie. Raval Palace in renaissancestijl, heeft prachtige tuinen met veel bomen en meren. Thomas Henry Art Museum is ook hier.

Cherbourg-Maupertus luchthaven is ca. 11 km ten oosten van Cherbourg-Octeville.