Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Clermont Ferrand

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Clermont Ferrand zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Clermont Ferrand mini-gids

Autoverhuur Clermont Ferrand
Autohuur Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand is een stad in Midden-Frankrijk. 360 km ten zuiden van Parijs. De stad is de hoofdstad van de regio Auvergne in het departement Puy-de-Dôme. Ca.140.000 inwoners wonen in Clermont-Ferrand, 261.000 met voorsteden. De stad ligt op de vlakte, en is bekend voor een aantal vulkanen, Chaîne des Puys, gelegen rond de stad. De hoogste, Puy-de-Dôme, ligt op 13 mijl buiten het centrum.

Clermont-Ferrand, gesticht door de Romeinen als Augustonemetum, en werd een bisdom over. 250 jaar De stad is een van Frankrijks oudste. De stad is de geboorteplaats van de filosoof Blaise Pascal (1623-1662). Royat voorstad die zich 430 meter boven de zeespiegel, is een zomer toeristische badplaats met minerale bronnen. In Clermont-Ferrand zijn er attracties zoals archeologische en natuurlijke historie. In de oude stad ligt het senromanske Notre-Dame-du-Port basiliek uit de 1100S en een gotische kathedraal 1100 tot 1400 is. Op de Place de Jaude is er een groot standbeeld van Vercingetorix zittend op een schorre. Het is ontworpen door Frederic Bartholdi, die ook gemaakt het Vrijheidsbeeld in New York.

Aeroport Clermont-Ferrand Auvergne is over. zes kilometer buiten Clermont-Ferrand.