Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Colmar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Colmar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Colmar mini-gids

Autoverhuur Colmar
Autohuur Colmar

Colmar is een stad in het oosten van Frankrijk, in de Elzas.Colmar hoofdstad van Haut-Rhin departement, gelegen op 15 kilometer ten westen van de Rijn. Ca. 67.000 inwoners wonen in Colmar.

Colmar werd gesticht in de 800-nummer. In 1226 kreeg de stad de status van Imperial in het Duits-Romeinse Rijk. Toen de stad werd een deel van Duitsland genoemd de stad van Kolmar. Het kwam in Franse handen in 1697, maar werd in 1871 de Duitse en de Franse sinds 1945. Colmar heeft vele goed bewaard gebleven gebouwen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Hier is het beroemde ijs Heim altaar uit de jaren 1500 van Matthias Grünewald, die wordt beschouwd als een meesterwerk van de beeldhouwkunst genre. De stad heeft een aantal oudere gebouwen, St. Martin’s Kerk uit 1200-eeuwse Dominicaanse klooster Unterlinden uit dezelfde periode.Hier is Unter Linden museum vandaag. De stad heeft ook etnografische, het speelgoedmuseum en het Bartholdi museum, de ontwerper van het Vrijheidsbeeld in New York. Er zijn ook museum voor hedendaagse kunst Espace Andre Malraux.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bazel en Straatsburg, beide ca.. 57 km van Colmar.