Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dijon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dijon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dijon mini-gids

Dijon
Autohuur Dijon

In Frankrijk oostelijk deel is Dijon, dat is de belangrijkste stad in het departement Côte-d’Or.De stad behoort tot Bourgondië en heeft ca. 155.400 inwoners. Dijon werd opgericht in 1722, en vandaag heeft vele toeristische attracties – vooral in de architectuur, geschiedenis, cultuur en natuur. De charmante oude binnenstad uit de middeleeuwen – met diverse monumenten en historische, waardevolle gebouwen – worden vaak bezocht door vakantiegangers.

Palais des Ducs, een van de beroemdste gebouwen van de stad – het paleis waar de oudste delen zijn van 1300 – / 1400’s. Zowel het Stadhuis en Art Museum “Musee des Beaux Arts” is hier gevestigd. Een andere beroemde gebouw is de kerk van de Notre Dame uit 1220-eeuw in gotische stijl – een van de grootste en mooiste kerken in de stad. Op de top van de kerk zie je de kerkklok uit 1382, die nog steeds een mijlpaal van Dijon.

De stad heeft ook andere toeristische attracties – waaronder een archeologisch museum, een botanische tuin, een planetarium, natuurlijke historie en vele mooie parken en pleinen. Bovendien, de opera, theaters en bioscopen evenals goede restaurants en leuke cafes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport Dijon Bourgogne, gelegen aan de Longvic – 6 km ten zuidoosten van het centrum