Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Laon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Laon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Laon mini-gids

Autoverhuur Laon
Autohuur Laon

Laon is een stad 45 kilometers ten noordwesten van Reims, en 200 kilometer ten noordoosten van Parijs. Laon is de hoofdstad van het departement Aisne, Picardië in de wijk. Ca. 26.000 inwoners wonen in de commerciële Laon.

Laon is gelegen in een strategische hoogte in het gebied rond Parijs, en werd versterkt zo vroeg als de Romeinse tijd toen de stad gingen onder de naam Laudunum.Laon kreeg de koninklijke residentie op de 900’s. Onder de belangrijkste gebouwen van de stad, vinden we de prachtige kathedraal Notre Dame, die werd begonnen in 1155 Het moet een van de mooiste gotische kathedralen van Frankrijk. In Laon is ook Saint-Martin kerk, gebouwd in 1100-1300’s, de achthoekige tempel van Lord kapel uit de 1100S, waarin nu een museum, en een bisschoppelijk paleis uit de 1100S, die dient als het Justitiepaleis. Laon heeft een automatische kabelbaan, Poma 2000, waarvan de bovenste stad met het historische centrum verbindt met het onderste deel van Laon.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Reims-Champagne, 42 mijl van Laon centrum.