Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Le Havre

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Le Havre zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Le Havre mini-gids

Le Havre
Autohuur Le Havre

Le Havre is gelegen in Normandië in Frankrijk, waar de rivier de Seine mondt uit in het Engels Kanaal.Administratief behoort tot de stad, die net onder de 200.000 inwoners, het ministerie van Seine-Maritime regio Haute-Normandie heeft. In de jaren 1800 was de stad bekend als vertrekhaven voor Franse emigranten die waren om te vertrekken per stoomschip naar Amerika.

Er is weinig oude architectuur in Le Havre, dat is omdat de stad werd zwaar beschadigd tijdens de geallieerde invasie in Normandië in de richting van het einde van de 2e De Tweede Wereldoorlog. De hele stad werd vervolgens herbouwd in modernistische stijl, ontworpen door de architect Auguste Perret – en is vandaag een UNESCO World Heritage Site.

Een van de weinige bewaard gebleven historische gebouwen in de stad zijn er verschillende kerken – waaronder Cathedrale Notre-Dame du Havre uit de jaren 1500.Anders, diverse interessante musea omvatten, bijvoorbeeld. Musee des Beaux-Arts Andre Malreaux (moderne kunst) en het Musee du Vieux Havre (het documenteren van de stad oude geschiedenis).

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport Le Havre-Octeville, gelegen ca. 9 km ten noorden van de stad.