Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Le Mans

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Le Mans zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Le Mans mini-gids

Autoverhuur Le Mans
Autohuur Le Mans

Le Mans is een stad in centraal Frankrijk, 200 kilometer ten zuidwesten van Parijs. Le Mans is gelegen in het district van het Pays de la Loire, waar de rivieren en beken voldoen Sarthe Huisne. De stad is de hoofdstad van het departement Sarthe. De bevolking van de binnenstad ligt op 144.000, 193.000 met de voorsteden. Le Mans is een belangrijk spoorwegknooppunt en kruispunten.

Le Mans was een belangrijk handelscentrum in de Romeinse tijd en in de middeleeuwen. De stad is misschien wel het meest bekend om haar renbaan die is gelegen net buiten Le Mans. Het heeft een 24-uurs gehouden sinds 1923, en het is ook een automuseum op het circuit. In de oude stad is de St. Julien’s Kathedraal van 1000-1200, dat is een van de grootste kathedralen van Frankrijk. De oude stad is ook het grote paleis, het Palais de Comtes du Maine en de ruïnes van een Romeins bad van 300’s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Parijs Charles de Gaulle 207 km van Le Mans. Er is een TGV-trein van de luchthaven naar Le Mans.