Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Limoges

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Limoges zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Limoges mini-gids

Autoverhuur Limoges
Autohuur Limoges

Limoges is een stad in de regio Limousin op de rivier de Vienne. Limoges is de hoofdstad van de Haute-Vienne. Ca. 133.000 inwoners wonen in de stad, terwijl de suburbane bevolking van 174.000 hier.

Limoges werd opgericht als Augustorium ca. 10 jaar e. Kr. door de Romeinen. De stad heeft overblijfselen uit de Romeinse tijd. Theater Amfitheater was een van de oudheid de grootste in zijn soort in het Gallië. Limoges heeft ook een aantal mooie middeleeuwse gebouwen, zoals Saint-Michel-des-Lions, de kerk van de jaren 1400, Saint-Etienne kathedraal van 1273. In de laatste, die werd voltooid in 1888 is de achthoekige klokkentoren, een visie. Bishop’s Palace in de barok uit 1700 werkt vandaag als een museum. Limoges is bekend om een van de toonaangevende porselein Frankrijk industrieën. Niet verrassend, zowel keramiek en aardewerk school school hier. Limoges is ook bekend om zijn emaljeindustri en emaljemalerier uit de jaren 1500. Onder de attracties is de crypte van St. Martial, met verschillende begraafplaatsen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Limoges-Bellegarde, acht mijl buiten Limoges.