Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lorient

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lorient zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lorient mini-gids

Autoverhuur Lorient
Autohuur Lorient

Lorient ligt in het noorden van Frankrijk, ca. 135 km ten zuidoosten van Brest.Lorient ligt in het departement Morbihan in Bretagne, aan de rivier de Scorff in de Atlantische Oceaan. Ca. 59.000 inwoners wonen in de stad die is de grootste stad van Bretagne vierde en een van de belangrijkste vissershaven van Frankrijk de meeste havens.

Lorient werd opgericht in 1666 door kooplieden die handel dreven met India. De stad was een belangrijke haven in de koloniale tijd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de Duitse marinebasis, en verscheidene bombardementen verwoest de stad bijna volledig. In Lorient is het Musee de la Compagnie des Indes omgaan met de koloniale tijd. Bezoekers kunnen ook boottochten maken of ga naar het Ile de Groix. In de zomer de stad organiseert een internationale Keltisch festival, Festival Interceltique de Lorient, met Keltische, klassieke, folk, jazz en rock muziek en ook schilders, schrijvers en beeldhouwers, zoals Lorient biedt activiteiten zoals kajakken, parachutespringen en zeilen een paar te noemen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lorient Zuid-Bretagne op Lann Bihaoue.