Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Louviers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Louviers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Louviers mini-gids

Autoverhuur Louviers

Autohuur Louviers

Louviers is een stad in het noorden van Frankrijk , 30 kilometer ten zuiden van Rouen, en 100 kilometer ten noorden van Parijs .Louviers is gelegen in het departement Eure Haute-Normandie. Ca. 18.000 inwoners wonen in de stad.

De stad staat bekend om zijn museum Musee des Decor de Theâtre, d’Opera et de bioscoop. Dit is ook de Notre Dame kerk, die delen van de 1300 heeft. Er is ook een museum dat werd opgericht in 1872. De stad heeft ook bezienswaardigheden zoals Bigards Huis met kunst activiteiten zoals schilderen, een jakobinerkloster, Le Cloitre des Penitenten, die werd gebouwd in de 1700s. Het klooster is een jongensschool, de gevangenis en huisvest nu de stad muziekschool. Louviers heeft ook een park, Le Jardin publiek, dat werd geopend in 1927, en die is vernoemd naar de politicus Aristide Briand. De stad heeft verschillende markten, waar een dergelijke kleding worden verkocht.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Rouen Vallee de Seine, ca.. 19 kilometer van Louviers. Parijs Charles de Gaulle kan ook worden bereikt met de trein.

Nederlands