Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mâcon

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mâcon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mâcon mini-gids

Autoverhuur Mâcon
Autohuur Mâcon

Macon is een stad in Zuidoost-Frankrijk, in Bourgondië.Macon is de hoofdstad van het departement Saône-et-Loire. De stad bevindt zich op 68 km ten noorden van Lyon, de rivier de Saône. Er zijn ca. 36.000 menneskerher.

Haar geschiedenis gaat terug tot 200 voor Christus Kr. bij het oude Matisco was een van eduernes grote steden. Het was de grens tussen het Romeinse en Franse heerschappijen 843 tot 1600.   In de Middeleeuwen was de hoofdstad van de Macon County Mâconnais. De stad kwam onder Franse soevereiniteit in 1228. Macon ligt midden in de wereld-beroemde Bourgondische wijnstreek. Hier is de jaarlijkse wijnmarkt. De stad heeft bezienswaardigheden zoals Descombin atelier, Hotel-Dieu apotheek, een apotheek in 1761 met de 1800’s meubilair, restanten van de St. Vincent kathedraal uit de 600s met twee torens, en de Ursulinen Museum, waarin nu een archeologisch museum. De laatste heeft gediend als scholen en gevangenissen. De stad heeft ook verschillende voorbeelden van Romaanse kunst, naaien-la Mâconnais, een kerk. In Macon, kunnen de bezoekers on-air ballonvaart of klimmen.

Lyon Saint-Exupery Airport is het dichtstbijzijnde vliegveld.