Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montauban

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montauban zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montauban mini-gids

Autoverhuur Montauban
Autohuur Montauban

Montauban is een stad in Zuid-Frankrijk, 50 mijl ten noorden van Toulouse. Montauban is de hoofdstad van het departement Tarn-et-Garonne. Ca. 56.000 inwoners wonen in de stad die ligt aan de rivier de Tarn. Montauban is het spoorwegknooppunt.

Opgericht in 1144 als een fort en is een van Frankrijks oudste. Montauban was een van de Hugenoten beveiligde sites. Tijdens de Tweede Wereldoorlog aan Leonardo da Vinci’s Mona Lisa zijn hier verborgen voor een korte tijd. Montauban heeft een museum, het Musee Ingres, bekend om zijn werken van de schilder Ingres en JA beeldhouwer A. Bourdelle, zowel uit de stad. Het museum is gelegen ten oosten van de brug Pont Vieux vanaf 1335 Andere bezienswaardigheden zijn de kathedraal met een van het meesterwerk van Ingres, en St Jacques kerk uit 1400-1500’s, met een achthoek.   De stad heeft ook een historisch museum en markten met lokale lekkernijen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Toulouse Blagnac, ongeveer 44 mijl van Montauban.