Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nancy

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nancy zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nancy mini-gids

Autoverhuur Nancy
Autohuur Nancy

Nancy is een stad in het oosten van Frankrijk, en de grootste stad Lorraine.Nancy is de Meurthe-rivier en Canal de la Marne au Rhin. De stad is de hoofdstad van het departement Meurthe-et-Moselle. We wonen ca. 104.000 inwoners in de stad, 332.000 met de voorsteden.

Nancy is opgegroeid rond een kasteel, en werd de hoofdstad van het hertogdom Lotharingen op 100’s. De stad is nog steeds de regio cultureel centrum. Nancy heeft een aantal prachtige gebouwen zoals de kerk Église des Cordelia van de 1400, waar de hertogen van Lotharingen zijn begraven. City Hall, de kathedraal en een voormalige hertogelijke paleis uit 1300-1500’s zijn ook mooi. Zetels Place Stanislas en de Place de la Carrière, Markt met zijn rococo-gebouwen zijn ook de moeite waard ervaren, de UNESCO-lijst. De stad heeft verschillende musea. Musee de l’Ecole de Nancy richt zich op   de Art Nouveau-stijl.Er zijn ook diverse gebouwen in deze stijl Nancy. Bezoekers moeten ook proeven van de lokale kaas taart Quiche Lorraine met spekjes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Metz-Nancy-Lorraine in het noorden van Nancy.