Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nice Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nice Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nice Luchthaven mini-gids

Nice Luchthaven
Autohuur Nice Luchthaven

Nice Côte d’Azur Airport (NCE) ligt op 7 km van het centrum van Nice. Bussen zijn een handige manier om te reizen tussen de luchthaven en Nice op. Er is ook een station dicht bij de terminal 1 met goede verbindingen naar vele plaatsen in het gebied langs de Côte d’Azur. De bedrijven die een auto huren is Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt Citer Libertans.

In 2009, 9.830.987 passagiers bezochten de Nice Côte d’Azur Airport, en het is de 3e grootste luchthaven in Frankrijk. De luchthaven heeft twee terminals, een gratis shuttlebus die tussen de terminals. Internationale jet-setters vaak gebruik van de luchthaven te reizen naar luxe resorts in het gebied, maar ook veel budget maatschappijen vliegen hier.

De luchthaven heeft een zeer goede selectie van winkels en eetgelegenheden. Niet in het minst, zijn er vele exclusieve boetieks aanbieden van de meest in het Frans mode en gourmet. Het prijsniveau is niet bijzonder laag, maar veeleer om de Côte d’Azur Airport Leuk om gratis internet aan te bieden. Het beschikt over een business center en een gratis shuttle-bus die gaat naar vier verschillende hotels in de buurt.