Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pertuis

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pertuis zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pertuis mini-gids

Autoverhuur Pertuis
Autohuur Pertuis

Pertuis is een stad in het zuiden van Frankrijk, 20 km ten noorden van Aix-en-Provence.De stad ligt in de Provence-Alpes-Cotes-d’Azur regio, en is de hoofdstad van Vaucleuse ministerie. We wonen ca. 19.000 inwoners.

Pertuis is al sinds 981, terwijl in de jaren na 1200 werd hier een burcht bouwen. Pertuis is een klein stadje met goede winkelmogelijkheden en een traditioneel centrum met smalle straatjes en vele fonteinen uit de 1600-1900’s.   De stad heeft overblijfselen uit de middeleeuwen: een klokkentoren uit de 1300s, delen van een 1400-eeuws fort en de overblijfselen van een 1600-eeuws kasteel. Hier het VVV-kantoor. Bezoekers kunnen onder andere fietsen, zwemmen of wandelen in de Durance vallei. Pertuis is marktdag op vrijdag, en aan het begin van juni is de stad gastheer bloemencorso, Corso Fleuri. In het maart 7 Datum geregeld door provenco, een Provençaalse feest. Pertuis is een goede uitvalsbasis voor dagtochten naar Avignon, Marseille en Aix-en-Provence. Pertuis ligt in het Rhônedal en Côtes de Luberon wijnen.

Marseille-Provence Airport is ca. 38 km ten zuiden van Pertuis.