Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Quimper

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Quimper zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Quimper mini-gids

Autoverhuur Quimper
Autohuur Quimper

Quimper is een stad in het noordwesten van Frankrijk, in Bretagne.Quimper is de hoofdstad van Finistère departement. De stad ligt 71 km ten zuidoosten van Brest, aan de rivier de Odet. Ca. 64.000 inwoners wonen in Quimper.

De stad is de katholieke bisdom van 400’s. Quimper is de oude hoofdstad van La Cournoaille in Bretagne, en heeft verschillende Keltische symbolen. De naam is Breton van de totale stroom, wijzend naar de drie rivieren Steira, Oddet en Frout die stroom hier samen. De stad heeft een aantal middeleeuwse gebouwen, waaronder een gotische kathedraal van St. Corentin, die begonnen in 1239 Het heeft twee torens en werd gereconstrueerd in   De jaren 1800.Quimper heeft bezienswaardigheden Fience Museum, Museum voor Schone Kunsten Musee des Beaux-Arts, en een museum voor hedendaagse kunst, Le Quartier. Derde week van juli dansfestival gastheren Quimper Cornouaille met meer dan 200 evenementen. De stad van de meest bekende producten is Quimper faience producten: de hand beschilderd keramiek.   Bezoekers kunnen proeven van de traditionele cider en crêpes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Quimper Airport, zeven mijl van het centrum.