Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Reims

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Reims zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Reims mini-gids

Autoverhuur Reims
Autohuur Reims

Reims is een stad in het noorden van Frankrijk, 143 kilometer ten noordoosten van de hoofdstad Parijs. Reims ligt aan de rivier de Canal de l’Aisne à la Marne en Little. Ca. 188.000 mensen wonen hier, 216.000 met voorsteden.

Reims was de Keltische Romeinse hoofdstad, toen de stad werd genoemd Civitas Remorum. Reims is beroemd om zijn prachtige gotische kathedraal Notre-Dame, begonnen in 1211 en eindigde in de jaren na 1200. Het is bijzonder rijk aan beelden zijn figuur, en Marc Chagall hebben versierd de ramen in het oostelijk deel. Het was hier dat de Franse koningen werden gekroond.   De abdijkerk Basilique St-Remi van 1000, en de Romeinse triomfboog van de Porte de Mars van de 300’s zijn ook andere mooie gebouwen. Reims is het centrum van vinhandel, met name voor champagne. Het wordt opgeslagen in grotten in de kalksteen kliffen rond de stad. Veel van de grootste champagne bedrijf heeft kantoren in Reims, en er zijn champagneproeverij. Reims is ook bekend als de plaats waar de Duitse capitulatie werd getekend op 7 Mei 1945.

Er is een pendeldienst naar Parijs Orly en Roissy Charles de Gaulle.