Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saint Brieuc

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saint Brieuc zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saint Brieuc mini-gids

Autoverhuur Saint Brieuc
Autohuur Saint Brieuc

Saint-Brieuc is een stad in het noorden van Frankrijk, 99 mijl ten westen van Rennes in Bretagne.De stad is de hoofdstad van het departement Côtes-du-Nord, het hoofd van Saint-Brieuc Bay. Het dorp is ongeveer. 50.000 inwoners.

Saint Brieuc heeft een kathedraal, Saint Etienne, van 1200-1400’s. Oude stad heeft meer Art Deco gebouwen. Er is ook een kunst museum, het Musee d’Art et d’Histoire, La Briqueterie, een museum dat gewijd is aan menselijke activiteiten in het gebied in de jaren 1900, kapellen, kerken en herenhuizen, het park bij Villa Rohannec’h.Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten, zoals zeilen, kajakken en kanoën, surfen, onder andere tot enkele naam van een.

St. Brieuc heeft een kleine luchthaven met vluchten naar de Kanaaleilanden, terwijl de dichtstbijzijnde luchthaven van een bepaalde omvang is Pleuruit Dinard luchthaven van ca. 51 km afstand.