Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saint Malo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saint Malo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saint Malo mini-gids

Saint Malo
Autohuur Saint Malo

Saint-Malo is een kuststad met ca. 50.000 inwoners (bevolking vier doubles tijdens het toeristische seizoen), gelegen in het noordoostelijk deel van de Franse regio Bretagne. Bestuurlijk de stad behoort tot het ministerie van Ille-de-Vilaine. Oorspronkelijk (rond 1000 ADKr.) Gelegen stad, die dan alleen bestond uit een klooster op een eiland. Later werd de stad versterkt met een stevige ring muur en verbonden met het vasteland.

De muren bestaan nog steeds rond de oude binnenstad – genaamd La Ville Intra-Muros (‘stad binnen de muren’), die een belangrijke attractie op zich. Dit is ook waar de meeste van de individuele sites – bijvoorbeeld. Château de Saint-Malo (waar de oudste delen zijn uit de 1400’s) en de middeleeuwse kerk Cathedrale Saint-Vincent de Saint-Malo, die de status van de Franse nationale monument is. Het heeft ook de kleine, versterkte eilanden van L’Île du Fort Nationale en L’Île du Petit Be.

Rance rivier heeft zijn einde in Saint-Malo, en getijverschil zijn zeer groot. Er kunnen maximaal tot 13,5 meter verschil tussen hoog en laag tij. Dit fenomeen is uitgebuit door ’s werelds grootste getijdencentrale fabriek is gebouwd in Saint-Malo.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport Dinard Pleurtuit-Saint Malo, gelegen in Pleurtuit (ongeveer 12 km ten zuidwesten van Saint-Malo.