Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saint Quentin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saint Quentin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saint Quentin mini-gids

Autoverhuur Saint Quentin
Autohuur Saint Quentin

Saint-Quentin is een gemeente in het noordoostelijke deel van Frankrijk, in Picardië, 155 kilometer ten noordoosten van Parijs.  Saint-Quentin ligt aan de rivier de Somme en het Canal de Saint-Quentin. Ca. 59.000 inwoners behoren tot de Saint-Quentin.

Saint-Quentin werd opgericht door de Romeinen, en heette Augusta Viromanduorum. In de Middeleeuwen, Saint-Quentin de hoofdstad van het graafschap Vermandois.Op dit moment is een groot klooster gevestigd in de stad hier.   De stad heeft een textielindustrie die teruggaat tot het jaar 1500. De stad heeft een aantal oudere gebouwen, de kathedraal uit 1200-1400, die bekend staat om zijn sculpturen en glas in lood. Hier is een museum met kunst uit de jaren 1700 en een stadhuis uit de jaren 1400. Van de stad Champs-Elysees park biedt goede mogelijkheden voor de promenade, en er zijn goede wandelingen langs de St. Quentin Canal. Saint-Quentin heeft ook een basiliek en een paleis, het Palais de Fervaques, in aanvulling op een aantal musea.

Parijs Roissy-Charles de Gaulle is de dichtstbijzijnde luchthaven 145 km van het centrum van Saint-Quentin.