Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saint Tropez

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saint Tropez zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saint Tropez mini-gids

Autoverhuur Saint Tropez
Autohuur Saint Tropez

Saint-Tropez is een stad in Zuid-Frankrijk, aan de Franse Rivièra.Saint-Tropez ligt 75 kilometer ten zuidwesten van de film stad Cannes, Provence-Alpes-Cotes-d’Azur.De stad ligt in het departement Var. Wij wonen 5.800 inwoners.

Saint-Tropez is beroemd om zijn prachtige stranden en een haven voor jachten. Hier komt de beroemde filmsterren per jaar.   De stad herbergt het festival Fête de la BRAVAD in mei. Deze traditie gaat terug tot de jaren 1500, en omvat groet, Provençaalse zang en dans. Onder de stranden van de stad is Plage des Grani, Plage des Cannebiers en Plage de la Moutte moeite waard is, in aanvulling op de stranden van Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez heeft een grote kunstcollectie in het Musee de l’Annonciade, waar bezoekers kunnen werken zien van Matisse, onder andere In het Maritiem Museum, is er goed bewijsmateriaal 2 De Tweede Wereldoorlog. In oktober, de race ieder jaar gehouden, en er is een markt op de Place aux Herbes.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Toulon-Hyères, 45 mijl ten zuiden van Saint-Tropez.