Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tours

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tours zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tours mini-gids

Autoverhuur Tours
Autohuur Tours

Tours is een stad in Midden-Frankrijk, ten oosten van Nantes. Tours is gelegen aan de rivier de Cher in de Loire expiratie. Het is de hoofdstad van het departement Indre-et-Loire. We wonen ca. 133.000 inwoners, 307.000 van de voorsteden.

De stad was oorspronkelijk een Keltische stad. Cesar veroverden de stad in de 50e eeuw. Op de 200-eeuw werd het centrum van verspreiding van het christendom in Gallië gebied. De oude stad heeft veel gebouwen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Hier is de gotische St. Gatien-kathedraal, die is begonnen in 1170 en voltooid in 1547.   Tours ook St. Julien kerk en aartsbisschop paleis in de Renaissance uit de jaren 1600, nu Museum of Art. Andere punten van belang zijn kasteel rondleidingen, rivier de Loire, de bloemenmarkt en de ruimte Plumereau Place en de oude binnenstad. De regio rond Tours, Touraine is beroemd om zijn wijnen en de Franse accent. In Tours is ook een biertje academie.

Aeroport Tours Val de Loire luchthaven, op minder dan een mijl gelegen van het centrum van Tours.