Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Valence

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Valence zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Valence mini-gids

Autoverhuur Valence
Autohuur Valence

Valence is een stad in het zuiden van Frankrijk, 100 mijl ten zuiden van Lyon.Valence is de hoofdstad van het departement Drôme in de regio Rhône-Alpes. Er zijn ca.65.000 inwoners in de stad, 130.000 met de voorsteden.

Valence is opgericht in het jaar 121, en werd bisschop in 300’s. In de 1100S de stad was de hoofdstad van   Hertogdom Valentinois.Valence is een belangrijk commercieel centrum in de Rhône-vallei, die rijk is aan groenten en fruit. De stad staat bekend om de productie gem. Er is een Romaanse kathedraal, de Kathedraal St. Apollinaire van 1095 De kerk is een monument van Pius VI, die in Valence is overleden in 1799. In de bibliotheek van de kathedraal is het Romeinse oudheden, en een foto galerij. Bezoekers kunnen een wandeling maken in het plaatselijke park, het Parc Jouvet, of neem een gracht. Onder culinaire specialiteiten van de stad onder meer Le Suisse, een 200-jaar oude recept voor een brood met sinaasappelmarmelade. De stad heeft ook verschillende soorten chocolade.

Valentie Chabeuil luchthaven is zes mijl uit Valencia en de luchthaven Lyon Saint-Exupery 89 km.