Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vannes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vannes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vannes mini-gids

Autoverhuur Vannes
Autohuur Vannes

Vannes is een stad in het noordwesten van Frankrijk, in Bretagne.Vannes is 75 mijl ten noorden van St. Nazaire aan de Golfe de Morbihan ligt. De stad is de hoofdstad van het departement Morbihan. Er zijn ca. 54.000 inwoners van de havenstad.

Vannes werd opgericht meer dan 2000 jaar geleden door de Romeinen. Onder de bezienswaardigheden in de stad zijn de kathedraal St. Pierre. Vannes heeft een goed bewaarde historische binnenstad, omringd door muren uit de middeleeuwen. Herr is een grote toren en een voormalig kasteel, het Chateau de l’Hermine, die werd omgezet in het paleis in de jaren 1700. Chateau Gaillard werd gebouwd in 1500 en is een goed voorbeeld van middeleeuwse architectuur, kunst.   Het houdt vandaag de stad archeologisch museum. De stad heeft ook een kunst museum, het Musee de la cohue. Het is gereserveerd voor hedendaagse kunst en heeft zowel vaste als andere tentoonstellingen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Nantes en Lorient – Lann Bihoue, respectievelijk ca. 115 en 53 mijl van Vannes.