Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Reykjavik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Reykjavik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Reykjavik mini-gids

Reykjavik
Autohuur Reykjavik

Reykjavik ligt aan de westkust van de saga eiland IJsland, op het schiereiland Seltajarnes met prachtig uitzicht op de bergen.Reykjavik is de hoofdstad van IJsland. Wij wonen 120.000 inwoners (2008), 170.000 met de voorsteden. De stad is het land de belangrijkste havenstad en een centrum voor de trawlvisserij.

rijke natuurlijke en culturele Reykjavik ervaringen. Hier kunnen de bezoekers gaan op excursies naar walvissen te zien, dolfijnen en papegaaiduikers in de periode van april tot oktober. In de winter is hundespanntur, sneeuwscooter en raften. Er zijn goede wandel-en vangstmogelijkheden hier. Paardrijden is een populaire activiteit onder zowel toeristen als lokale bevolking, en voor degenen die het niet leuk vind kunt u uw fiets grips. Reykjavik, IJsland is bekend om zijn geothermische zwembaden.Hier is Laugardalslaug en Sundlaugarveg, dat is de grootste stad. In Reykjavik vinden we ook het land het parlement, het Huis van alles, en de grootste kerk van IJsland: Hallgrim Kerk. Het is gelegen op een heuvel buiten het centrum, tegenover de kerk staat een monument van Leif Eriksson.

Keflavik International Airport, Keflavíkurflugvöllur, ligt ca. 50 km buiten het centrum.