Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chisnau

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chisnau zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chisnau mini-gids

Autoverhuur Chisnau
Autohuur Chisnau – Foto: © Bagriton

Chisinau heeft een locatie in Moldavië en is gelegen aan de rivier Bic.De stad is de hoofdstad van het land en is de grootste met een bevolking die werd gemeten op meer dan 590 000 in 2007. Met inbegrip van het grootstedelijk gebied bevolking stijgt tot meer dan 910 000 Dit is het land van de industrieel en cultureel centrum en is een rijkere stad dan vele anderen in Moldavië. De naam van Chisinau is waarschijnlijk het woord betekent bron en dat de stad werd gebouwd door in 1400.

Grote delen van de stad werd gebouwd in de jaren 1800, en vandaag is het nog steeds mogelijk om meer te zien van deze prachtige gebouwen zoals de kathedraal uit 1836. Republikeinse Botanical Garden is een botanische tuin met vele faciliteiten, waaronder een kleine dierentuin met dieren, zoals geiten en paarden alsmede een restaurant. In musea Natural History Museum en het Nationaal Museum van de etnografie en natuurlijke historie, kan men beter te leren kennen met de stad en het land de cultuur en geschiedenis.

Chisinau International Airport ligt ongeveer 13 km buiten de stad.