Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Innsbruck

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Innsbruck zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Innsbruck mini-gids

Innsbruck
Autohuur Innsbruck

Innsbruck is de grootste stad en hoofdstad van de staat van Tirol. De bevolking werd gemeten op 118   000 in 2007 en Innsbruck ligt 575 meter boven de zeespiegel.De stad ligt in het westen van Oostenrijk, recht in de uitstekende band grenzend aan Duitsland in het noorden en Italië in het zuiden.De naam komt van de stad in de buurt van de rivier de Inn.

Toeristen massaal naar Innsbruck in zowel zomer en winter, hoewel de stad is vooral bekend als een ski-resort. Olympische Winterspelen werden hier gehouden in 1964 en 1976, en er zijn mogelijkheden voor verschillende winter activiteiten. De stad biedt een historische wijk en de oude gebouwen, waaronder Fürstenburg uit de jaren 1400. Het gebouw staat bekend als Goldenes Dach, omdat van de beroemde balkon met het gouden dak.

Luchthaven Innsbruck Airport ligt 5 km ten westen van de stad en is de grootste luchthaven in Tirol. In de winter neemt het luchtverkeer en de in 2008 geregistreerde Innsbruck Airport 969 474 reizigers.