Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Klagenfurt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Klagenfurt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Klagenfurt mini-gids

Klagenfurt
Autohuur Klagenfurt

Klagenfurt is een mooie stad in Oostenrijk en de hoofdstad van Karinthië.De stad is ver ten zuiden van het land gelegen, dichtbij de Sloveense grens. Volgens metingen van de 2007 inwoners van iets meer dan 90   000 inwoners in Klagenfurt.De stad is meer dan 800 jaar oud en wordt gekenmerkt door zowel de moderne samenleving en het historische stratenpatroon netwerk.

Klagenfurt is een stad die heeft zijn rustieke charme en het aantrekken van toeristen, vooral vanwege de prachtige gebouwen uit 1500 – en 1600 zijn echter behouden gebleven. Tegenwoordig zijn de meeste gebouwen en binnenplaatsen in de oude stad gerenoveerd en biedt charmante cafes en kleine winkeltjes. Klagenfurt is bekend om zijn historische gebouwen, en rondom de stad zijn meer dan 20 kastelen. Veel van deze huizen vandaag, of restaurants zijn geopend voor rondleidingen. In augustus van elk jaar wordt gehouden in de zomer festival Altstadtzauber, hetgeen betekent “de oude stad magie.”

Het is mogelijk om te vliegen vanuit het buitenland, en Klagenfurt Wörthersee International Airport ligt op slechts 3 km buiten het centrum.