Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Linz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Linz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Linz mini-gids

Linz
Autohuur Linz

Linz is Oostenrijk de derde grootste stad en de bevolking begrijpt de stadsgrenzen werden gemeten in 2009 tot bijna 190 000Inclusief de omliggende gebieden zijn bevolking van meer dan 270   000 (2009).De stad is gelegen nabij de Tsjechische grens in het noorden en de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Opper-Oostenrijk. Europa’s op een na langste rivier de Donau stroomt door Linz.

Linz is een mix van modern en oud, wat betekent dat de stad is zeer divers en interessant. Ars Electronica Center wordt vaak bezocht vanwege de activiteiten en tentoonstellingen die zich bezighouden met alles uit de wereld van de bevolking “RoboLab. Een van de festivals in Linz Brass Festival Linz iedere twee jaar gehouden en is een festival over en met brassband. De historische site is altijd zichtbaar, omdat van de oude gebouwen, zoals Martin’s Church uit de 700-eeuwse stadhuis van 1600.

De officiële naam van de luchthaven is Linz Blue Danube Airport, en het is mogelijk om te vliegen, zowel in binnen-en buitenland. De luchthaven ligt op ongeveer 13 kilometer buiten de stad.