Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Dammam

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dammam zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dammam mini-gids

Autoverhuur Dammam

Autohuur Dammam

Dammam is een oljeby gelegen aan de oostkust van Saudi-Arabië , grenzend aan de Perzische Golf.De stad is de hoofdstad van de Oostelijke Provincie is een zone die heel oosten van het land. Oostelijke Provincie is de meest olierijke regio in de wereld, en begon te Dammam uit een vissersdorp groeien tot een stad toen het werd olie ontdekt in 1938. De haven is een van de grootste in de Perzische Golf, en vandaag wonen ongeveer 840 000 inwoners in Dammam (2009).

Van musea tot Dammam aanbieden, inclusief het Nationaal Museum met betrekking tot de stad en geschiedenis van het land en cultuur. Bovendien kunnen bezoekers een bezoek brengen aan Heritage Centre Dammam, die een restaurant en regionaal museum voor archeologie en etnografie van historische artefacten huizen. Half Moon Bay Amusement Park en Al Hokair Fun Lake is een paar van de vele grote pretparken in Dammam, en er is ook een dolfijn centrum en een dierentuin.

Koning Fahd International Airport is ’s werelds grootste luchthaven in de omgeving en ligt ongeveer 20 km buiten de stad.

Nederlands