Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Jeddah

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jeddah zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jeddah mini-gids

Autoverhuur Jeddah
Autohuur Jeddah

Jeddah is ook bekend als Djedda of Juddah gelegen aan de westelijke kust van Saudi-Arabië. Het grenst aan de stad aan de Rode Zee en de haven is de belangrijkste van het land. De haven die tevens voor de heilige stad Mekka van de islam, gelegen ca. 70 km ten oosten van Jeddah. De stad is de op een na grootste stad en de industriële en economische centrum van het land. De populatie werd geschat op ca. 3.000.000 in 2008.

Er zijn vele mooie stranden en resorts in het gebied dat bekend staat om haar prachtige koraalriffen. In het centrum kunnen bezoekers profiteren van de goede winkelstraten Tahliya Street en niet in het minst de beroemde markten gelegen in het oude centrum van Al-Balad, waar zijn historische gebouwen en kleine, smalle straatjes. Naseef huis is nu een museum en was ooit de thuisbasis van een van de meest beroemde zakelijke Jeddah families. Koning Fahd’s fontein is ’s werelds hoogste fontein van meer dan 300 meter, en de Jungle Land is een all-round pretpark.

King Abdul Aziz International Airport ligt op ca. 20 km van Jeddah.