Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Medinah

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Medinah zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Medinah mini-gids

Autoverhuur Medinah
Autohuur Medinah

Medina heeft een centrale locatie in het westelijk deel van Saoedi-Arabië. Het is gelegen in een groene oase van ongeveer 180 km ten oosten van de Rode Zee en betekent “stad van de Profeet.” In 622 AD Kr. Profeet Mohammed vluchtte naar Medina nadat hij verdreven uit Mekka ligt op ca.. 330 km zuiden van Medinah.Tegenwoordig is de stad heeft een bevolking van ongeveer 1,3 miljoen (2007).

Medina is de tweede heiligste stad van de islam na Mekka en de profeet Mohammed is hier begraven, wat betekent dat pelgrims die naar Mekka te doen naar Medinah.Graf van de profeet en zijn dochter Fatima, mooie moskee van de profeet Moskee is het meest bekende gebouw in de stad. Er zijn vele religieuze plaatsen in Medinah dat alleen moslims kunnen bezoeken, zoals Masjid Quba, wie was de eerste moskee die Mohammed zelf hielpen bouwen.

Prince Mohammad bin Abdul Aziz International Airport is de vierde luchthaven in het land en is gelegen ca. 15 km buiten de Medinah.