Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ta’if

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ta’if zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ta’if mini-gids

Autoverhuur Ta’if
Autohuur Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Ta’if is een stad van circa. 530.000 inwoners in het westelijk deel van Saoedi-Arabië, 70 km ten zuidoosten van de heilige stad Mekka.Ta’if, die zich op een breedte van 1880 meter, bestaat al sinds de oudheid.

De stad is sterk gegroeid in de afgelopen jaren, en het is gericht op het faciliteren van het toegenomen toerisme. Recreatiegebieden moeten vooral populair Koning Fahd tuin worden vermeld. Het heeft een oppervlakte van 175.000 m2, waarvan een kunstmatig meer, speelplekken voor kinderen, een prachtig park en een moskee omvat. Een weinig ten zuiden van het centrum is ook Al Rudaf Park, een natuurgebied, waar er bestaat ook een kleine dierentuin.

Voor historische bezienswaardigheden zijn Abdullah ibn Abbas ‘het graf van de meest populaire. Hij was de neef van profeet Mohammed. De graven van twee van Mohammed’s zonen, die allebei stierven in de peuter leeftijd, is bewaard gebleven. Nog een ander historisch geheugen dat kan worden gekoppeld aan Mohammed, de Wadi Mitna – een plek waar hij verborg voor zijn vijanden in het jaar 619 ADKr.   Vandaag is er een kleine moskee.

In de “souks”, het oude winkelcentrum in de binnenstad het centrum, het is een drukke winkelstraat milieu – en je kunt nog een aantal deals. In het bijzonder, ambachtelijke producten zoals tapijten en keramiek die hier worden verhandeld.

Ta’if Regional Airport is een kleine luchthaven op 30 km ten noordoosten van het centrum. Vanaf hier is de vaste route banden met de hoofdstad Riyad.