Autoverhuur Singapore

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Singapore

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Singapore zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Singapore mini-gids

Autoverhuur Singapore
Autohuur Singapore

Singapore is een kleine republiek gelegen op de zuidpunt van Malakka (Maleisisch schiereiland) in Oost-Azië. Het gebied is niet meer dan 693 km2. Het is een eiland natie die grotendeels bestaat uit de grote stad Singapore (4,6 mill.innb. In 2009), die uiteraard is ook de hoofdstad. De economische ontwikkeling heeft in de afgelopen jaren zeer sterk, en het land / stad heeft een bevolking met een constant hoge levensstandaard. Singapore is een multiculturele gevoel – en ook de vier officiële talen: Chinees, Maleis, Tamil en Engels.

Iets buiten het centrum, zijn er verschillende natuurgebieden, waar kleine gebieden van de oorspronkelijke eiland tropisch regenwoud (met inbegrip van moeras en mangrovebossen) zijn bewaard gebleven. Het klimaat is tropisch en relatief vochtig en warm. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur ligt rond 27 graden C. De Singapore Ijsland is relatief vlak, en het hoogste punt – Bukit Timah – is niet meer dan 163 m boven de zeespiegel.

Er zijn een aantal toeristische attracties in Singapore. Een van de meest populaire zijn de dierentuin, waar de dieren worden aangeboden in hun natuurlijke omgeving, waar u kunt gaan op een nacht safari. Anders recreatiegebied Sentosa genoemd, zoals omvat verscheidene mooie stranden.

Singapore is een van de drukste havens ter wereld, en is in vele opzichten een belangrijk verkeersknooppunt in Oost-Azië. De belangrijkste luchthaven is Changi International Airport is de vijfde grootste luchthaven in Azië.

Auto Huren is beschikbaar op diverse locaties in Singapore door Autohurengids.nl. De prijs die u ziet is wat u betaalt en omvat elke luchthaven belasting, ongelimiteerd aantal kilometers en alle verzekeringen.

Autoverhuur bestemmingen