Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zilina Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zilina Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zilina Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Zilina Luchthaven

Autohuur Zilina Luchthaven

Zilina Airport ligt op 15 km van Zilina dicht bij het dorp van Dolny Hri?ov.Er is een bus die overeenkomt met enkele aankomst-en vertrektijden. Het is mogelijk om een auto te huren op de luchthaven.

Zilina Airport is niet zozeer het menselijk verkeer, maar ook voor prive-vluchten, sport, vluchten, ambulance vluchten en andere vormen van bijzondere vluchten. In 2009 zal de V ar, slechts 12 395 passagiers een bezoek aan de luchthaven.De enige regelmatig-lijndiensten is de Tsjechische Airlines, dat staat voor met dagelijkse vluchten naar Praag .
Er is een kleine snackbar op de luchthaven.

 

Nederlands