Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alicante Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alicante Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alicante Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Alicante Luchthaven
Autohuur Alicante Luchthaven

De luchthaven van Alicante (ALC) ligt 9 km ten zuidwesten van Alicante.  Er zijn goede busverbindingen tussen de luchthaven en Alicante. Er zijn 10 verschillende auto bedrijven op de luchthaven, dit zijn de Nationale Ates, Record, Sixt, Auriga, Centauro, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Europa en Europcar.

9.139.607 passagiers bezocht de luchthaven in 2009, waardoor het de zesde drukste luchthaven van Spanje, door het aantal passagiers.Hij is de belangrijkste hub voor Ryanair die goed zijn voor ongeveer een kwart van het passagiersvervoer (2009) gevolgd door Easyjet. De luchthaven heeft twee terminals en een terminal 3 zal worden afgerond in 2011.

Er zijn verschillende bars, cafes en restaurants op Alicante Airport. Het heeft drie verschillende tax-free shops en diverse gespecialiseerde winkels verkopen alles, van muziek tot sieraden en sportartikelen. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, internet, medische bijstand en apotheken.