Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alicante

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alicante zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alicante mini-gids

Alicante
Autohuur Alicante

Alicante is de hoofdstad van de provincie Alicante en is gelegen aan de Middellandse Zee, en vanuit de haven geëxporteerd rozijnen, wijn, fruit en olijfolie. Alicante is de tweede grootste stad in de regio Valencia met een bevolking van ca. 315.000 (2009) in de stad en meer dan 450.000 in de grootstedelijke regio. Dit is op zeven na grootste van Spanje grootstedelijk gebied en de stad is een van de snelst groeiende in het land.

Veel verbindt Alicante met lange stranden, palmbomen en groene zee, en de stad is een zeer populaire toeristische attractie. Bovendien, historische stad Alicante, dat werd gesticht door de Feniciërs in het jaar 325 v. Chr Kr. In de oude stad ziet men vele historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals het middeleeuwse kasteel van Santa Barbara is een van de grootste in het land. Alicante is een zeer rijke stad, en de termijnen, met vele parken, dat Monte Benacantil met eucalyptus bomen. Carnaval in februari en het feest van Pasen is slechts een van de vele festiviteiten per jaar.

Alicante Airport ligt ongeveer 10 km buiten de stad

Alicante en Alicante Airport is de meest populaire bestemmingen voor de boeking van autoverhuur in Spanje. Het is uiterst harde concurrentie dus de prijzen zijn zeer laag. Autohurengids.nl hun uiterste best doen om de prijzen verder omlaag brengen en de vroege bestelling kunt u krijgen auto’s ver onder 100 dollar per dag indien u meer dan 5 dagen. Autohurengids.nl biedt autohuur op verschillende locaties in de Alicante gebied, ook op Alicante Airport. Sommige van onze auto’s zijn: Peugeot 107 en 207, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Ford Station Wagon, Citroen Picasso, Volkswagen Touran – 7 zetels, Alfa 159, en Audi A4.