Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Girona Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Girona Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Girona Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Girona Luchthaven
Autohuur Girona Luchthaven

Girona-Costa Brava Airport (GRO) ligt ongeveer 12,5 km ten zuidwesten van Girona. Er zijn bussen van en naar de luchthaven en Girona naar Barcelona en ook die ongeveer 1 uur en 10 minuten duurt. Het treinstation in Girona is goed aangesloten, bijvoorbeeld Barcelona en ook naar het noorden richting Frankrijk.De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op het vliegveld Girona is AurigaCrown Autoverhuur, Goldcar Vakantiewoning, Avis, Europcar, Hertz en Ates.

5.507.000 passagiers bezocht Girona Airport in 2008, heeft het een enorme groei van het aantal passagiers in de afgelopen jaren. Het is de 3e grootste basis voor Ryanair die van plan zijn 62 verschillende routes vanuit Girona hebben in mei 2010.

Girona Airport heeft vijf verschillende eet-en drinkgelegenheden en een eenvoudige selectie van winkels, waaronder een duty-free shop. Andere voorzieningen zijn ATM, VIP-lounge, conferentie-en vergaderzalen en eerste hulp. Er is een hotel op de luchthaven genaamd Vilobi Park.