Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Malaga Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malaga Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malaga Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Malaga Luchthaven
Autohuur Malaga Luchthaven

Malaga luchthaven (AGP), ook bekend als Pablo Ruiz Picasso Airport ligt 8 km ten zuidwesten van Malaga en 5 km ten noorden van Torremolinos.Er zijn zowel treinen en bussen tussen het vliegveld en Malaga. Er zijn 10 verschillende auto bedrijven op de luchthaven bevindt zich bij Terminal 2 en 3: Nationale Ates, Record, Sixt, Auriga, Auto’s Lido, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Europa en Europcar.

11.622.443 passagiers bezocht de luchthaven van Malaga in 2009 die 4 is de grootste luchthaven van Spanje. De belangrijkste basis van Andalus Lineas Aereas, Vueling en Ryanair. Van Malaga zijn er routes naar 60 verschillende landen en iets minder dan 90 verschillende bestemmingen. De meest bezochte bestemmingen zijnLondenDublin en Manchester. Een gloednieuwe Terminal 3 is net geopend.

Malaga Airport heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en winkels. Andere faciliteiten omvatten een apotheek, een bank, postkantoor, internet, medisch centrum, tentoonstellingsruimte, reis-, conferentie-en zakencentrum, VIP-lounge en een luchtvaart museum. Er zijn geen hotels op de luchthaven.