Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Manchester

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Manchester zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Manchester mini-gids

Autoverhuur Manchester
Autohuur Manchester

Manchester is een Engels stadje in de provincie van Groot-Manchester. De stad ligt aan de westkust ten noorden van het land, en het is ongeveer 60 km naar Liverpoolgrenzend aan de Ierse Zee in het westen.Het is een belangrijke haven in de stad vanwege het Manchester Ship Canal, die loopt vanaf de rivier de Mersey in Liverpool. In 2008, beperkt de bevolking in de stad gemeten op bijna 465 000

Manchester geschiedenis teruggaat tot 1300 en de stad groeide als gevolg van de textielindustrie. Vandaag zijn er veel musea in de stad dat een inleiding waarin zowel de geschiedenis en de industrie biedt, met inbegrip van het Manchester Museum en de Cube. De stad staat bekend om hattemakeri, iets wat je kunt meer informatie over op Stockport’s Hat Works. Net buiten Msnchester attracties in de omgeving als de grootste van het land Blue Planet Aquarium en dierentuin Chester Zoo met meer dan 500 verschillende soorten.

Manchester Airport is de drukste luchthaven in het land buiten de omgeving van Londen. Er zijn vluchten naar vele delen van de wereld en de luchthaven is ca.. 14 km buiten de stad.