Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cordoba Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cordoba Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cordoba Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Cordoba Luchthaven
Autohuur Cordoba Luchthaven

Er is een bus tussen de luchthaven en Cordoba. De autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven is Annie Millet, Hertz en Avis.

In 2009 1.251.027 passagiers bezocht Cordoba Airport is de derde grootste luchthaven in Argentinië.Vanaf Cordoba, een rechtstreekse vlucht naar andere steden in Argentinië en Chili, Peru, Uruguay en Brazilië. Er zijn veel vogels in het gebied en de piloten zijn trailerhelling om met name het achterhoofd.

Cordoba Airport heeft een kleine selectie van cafes, restaurants en bars en enkele winkels, inclusief BTW. Andere faciliteiten omvatten draadloze toegang tot internet, apotheken, medische bijstand, geldautomaten en toeristische informatie. Er zijn geen hotels op de luchthaven.