Autoverhuur Argentinië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Argentinië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Argentinië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Argentinië mini-gids

Autoverhuur Argentinië
Autohuur Argentinië

Republiek Argentinië is het tweede grootste land in Zuid-Amerika (na Brazilië ), met ongeveer 41 miljoen inwoners (2009).Argentinië is gelegen aan de Atlantische Oceaan in het zuiden en oosten en het westen ligt de Andes – waar het hoogste punt is Aconcagua, die 6.962 m. maatregelen

Argentinië Paraguay en Bolivia grenst in het noorden, Brazilië en Uruguay in het noordoosten en Chili in het westen en zuiden.

Het landschap bestaat uit gras rijke en vruchtbare vlaktes gebieden in het noorden (pampa’s), het glooiende landschap in het zuiden, met zandduinen en rotsen en bergen in het westen. Het klimaat is over het algemeen gematigd, met subtropische gebieden in het noorden en subantarktiske gebieden ver naar het zuiden.

De hoofdstad Buenos Aires (3,7 miljoen inwoners in 2009), die is gelegen op de oostkust, is ook het land de belangrijkste havenstad – en het commercieel en industrieel centrum.

Andere grote steden in Argentinië Cordoba, Rosario, Mendoza, La Plata en San Miguel de Tucumán.

Een van de grootste toeristische attracties van Zuid-Amerika zijn de Iguazu Falls, gelegen in het noorden van Argentinië – op de grens met Brazilië. Iguazu Falls is een daling van 80 meter en is onderdeel van het Iguazú National Park. Dit is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List.

Argentinië – tango is vaderland, die – anders is bekend om haar cultuur, voetbal, rode wijn en de gastvrijheid.

Het land is de belangrijkste luchthaven Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, gelegen op 40 km buiten de hoofdstad Buenos Aires.

Autohurengids.nl biedt huurauto’s in de meeste grote steden en luchthavens in Argentinië. Sommige autoverhuurbedrijven, vergelijken we bestaan uit zes, National, Alamo en Europcar.