Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cordoba

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cordoba zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cordoba mini-gids

Autoverhuur Cordoba
Autohuur Cordoba

Córdoba is centraal gelegen in het zuidelijke deel van Spanje en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De provincie behoort tot de regio Andalusië en ligt aan de voet van de bergen Sierra Morena. De rivier Guadalquivir stroomt door Córdoba en er zijn ongeveer 170 km naar de Middellandse Zee kust in het zuiden. In 2008 populatie geschat op ongeveer 325 000 Men gelooft dat Córdoba werd gesticht door de Feniciërs, die de Middellandse Zee regeerde tussen 800 tot 664 voor ChristusKr, die de stad maakt een van de oudste natie.

Córdoba wordt gekenmerkt door de vele soevereiniteit heeft controle over de stad, en een van de meest beroemde historische gebouwen, de Moorse moskee, La Mezquita, die werd gebouwd tussen 700 – en 900-nummer. Andere bezienswaardigheden, is de Arabische Almodovar Kasteel uit 700-eeuwse klokkentoren van de jaren 1600 en Romeinse ruïnes. Veel van de historische bezienswaardigheden kunnen worden gezien in de oude stad, die is opgenomen op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Cordoba Airport ligt ongeveer 6 km van het stadscentrum.