Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tucuman

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tucuman zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tucuman mini-gids

Autoverhuur Tucuman
Autohuur Tucuman

Tucumán echte naam is San Miguel de Tucumán is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. De stad en de provincie is gelegen in Argentinië noordwestelijke hoek en de stad is de grootste in het noordelijke deel van het land.In 2009 zal de bevolking van naar schatting bijna 530.000, en het is naar schatting de omliggende gebieden zal uitzoeken ca. 830 000. Dit maakt het grootstedelijk gebied van de vijfde grootste van het land bevindt. Tucumán werd gesticht door de Spanjaarden in 1565.

Tucumán is een stad vol geschiedenis. Onder andere de Argentijnse Verklaring van Onafhankelijkheid die hier gepresenteerd in 1816, maar was niet officieel ondertekend door de Spaanse tot 1865. Het gebouw Casa Historica de la Independencia wordt ook wel het Huis van Tucumán in het Engels en is de plaats waar de Declaration of Independence werd gepresenteerd. Vandaag de dag is zowel een museum en een monument. De stad opgemaakt van de vele andere musea in aanvulling op een scala aan weelderige parken.

De luchthaven van generaal Benjamin genaamd Teniente Matienzo International Airport en ligt op ca.. 12 km buiten de stad.