Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Broome

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Broome zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Broome mini-gids

Autoverhuur Broome
Autohuur Broome

Broome is een tropische stad aan de Australische westkust daarvan op de Indische Oceaan – in het bijzonder, in de regio Kimberly.De stad heeft 14.000 inwoners en de belangrijkste industrie is het toerisme, mijnbouw en landbouw. De mijnen geproduceerd diamanten, lood en zink. Broome is een vakantieoord in de zomer, en wordt ook wel “Pearl City ‘- vanwege de vele gelukszoekers die in zijn tijd om te duiken kwam voor Pearl mosselen.

De stad de belangrijkste trekpleister is het witte zandstrand “Cable Beach”, gelegen op 700 meter van het centrum. Cable Beach is 22 km lang – en de uitnodigende, kristalhelder water aantrekt veel toeristen. Op het strand heeft de mogelijkheid om een kameel te proberen, en er zijn boot huren hier. Andere bezienswaardigheden in Broome Pearl Lugger Museum – Resultaat van de stad parel-industrie en de geschiedenis van Broome Historical Society Museum – met foto’s uit de geschiedenis van de stad.

U kunt ook een bezoek aan de prachtige baai van Roebuck Bay – waar u kunt zien de beroemde “Trap naar de Maan” (‘Stappen naar de Maan “) – een optisch effect dat optreedt wanneer het volle maan en hoog tij.

Andere activiteiten in Broome is georganiseerd kajaktocht van een Turtle Bay, en een bezoek aan de stad krokodillenfarm.

De stad heeft haar eigen luchthaven – Broome International Airport, gelegen net buiten het centrum.