Autoverhuur Australië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Australië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Australië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Australië mini-gids

Autoverhuur Australië
Autohuur Australië

Australië is een deel van Oceanië, die is gelegen in het zuidelijk halfrond – met de Stille Oceaan in het oosten en de Indische Oceaan in het westen. Het land ligt ten noordwesten is van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea.Australië heeft 22,1 miljoen inwoners (2010), en is de 6 grootste land ter wereld met betrekking tot de ruimte.

Australië’s hoogste berg is de Mount Koscioszko, dat is 2229 m.

Het land heeft een tropisch savanne klimaat in het noorden – in de woestijn, het regenwoud en vlaktes. Belangrijke delen van het land heeft een woestijnklimaat met grote droge gebieden, en Australië’s oost-en westkust heeft een subtropisch klimaat. Langs de zuidoostkust is een gematigd klimaat.

Australië is een populaire bestemming. Het land staat bekend om zijn vele nationale parken met een prachtig landschap, de unieke flora en fauna – evenals de vele zandstranden langs de kust. De ’s werelds grootste koraalrif, de Great Barrier Reef, gelegen op noord-oost kust van Australië en is een van de grootste van het land toeristische attracties.

Australische hoofdstad Canberra heeft 341.000 inwoners (2009), ligt ten zuidoosten van het land, tussen de belangrijke en beroemde steden van Sydney (4,3 miljoen inwoners) en Melbourne (3,8 miljoen inwoners).

Andere dichtbevolkte steden in Australië zijn SydneyBrisbanePerthAdelaideNewcastle en de Gold Coast.

Australië heeft verschillende internationale luchthavens en Sydney Airport – ligt 7 km ten zuiden van Sydney centrum van de stad – is het land de grootste.

Via Autohurengids.nl kunt u bestellen van een auto op alle belangrijke vliegvelden en steden in Australië. Probeer de zoekmachine hierboven om een reservering direct toegang.